PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Nova web stranica Bosnalijeka

Sa izlaskom na tržište novog bezreceptnog proizvoda za liječenje upale sluznice grla i usta Lysobacta Spraya, Bosnalijek je kreirao i prateću web stranicu www.lysobact.ba.


Lysobact web stranica nudi veliki broj korisnih informacija u vezi sa oralnim antisepticima i čestim indikacijama u kojima se oni primjenjuju. Pored toga, na stranici su ponuđeni odgovori na  pitanja, kao što su: kako razlikovati razne vrste upala sluznice usta i grla, kako razlikovati virusne i bakterijske upale grla, kako sebi pomoći kod grlobolje, kada se osobe s grloboljom trebaju javiti ljekaru i slično.

Na ovoj web stranici dostupne su i interesantne informacije o lizozimu, prirodnoj komponenti koja Lysobact proizvode čini jedinstvenim.

Lysobact web stranicom Bosnalijek pacijentima omogućava pristup jednostavnim i korisnim informacijama o ovom proizvodu i vezanim zdravstvenim temama", rekao je direktor Korporativnog marketinga u Bosnalijeku Tarik Čatić, te dodao da je cilj ove web stranice i veća međusobna povezanost kako s pacijentima, tako i sa zdravstvenim stručnjacima.

Kao međunarodna farmaceutska kompanija, Bosnalijek osigurava široku informiranost o svojim proizvodima, te kontinuirano unapređuje marketinške procese u pravcu promocije zaštite zdravlja kroz prevenciju i liječenje bolesti.

Lysobact je klinički dokazano efikasan i siguran lijek, kojim je do sada uspješno liječeno više od 50 miliona pacijenata širom svijeta. Pacijenti, ljekari i farmaceuti brend Lysobact povezuju s tradicijom, povjerenjem, kvalitetom i sigurnošću.
Pacijentima je sada na raspolaganju i Lysobact Spray, nova i poboljšana formulacija lijeka u praktičnom, savremenom obliku, prilagođena potrebama aktivnog stila življenja osoba koje preuzimaju brigu o svom zdravlju. Lysobact Spray je dostupan u dvjema preferiranim aromama osvježavajućeg okusa peperminta ili prijatnog umirujućeg okusa anisa.

Ovaj proizvod ne sadrži alkohol, a namijenjen je odraslim osobama i djeci iznad šest godina starosti. Lysobact i Lysobact Spray dostupni su u svim apotekama i izdaju se bez ljekarskog recepta.

Detaljnije informacije o tome kada, kako i zašto izabrati neki od prozvoda Lysobact možete pronaći na web stranici www.lysobact.ba.


decembar 17. 2014
Ranije objavljeno
Bosnalijek za 21. vijek Postdiplomci američkog Univerziteta Yale u Bosnalijeku Bolja zdravstvena zaštita Memento – mala škola demencije Održano Prvo regionalno kardiološko takmičenje CCRAC 2017 U novembru finalno takmičenje Cardiology Case Report Award Competitiona Bosnalijek osvojio prestižnu nagradu: Lysobact na prvom mjestu lijekova ... Zajedno za čiste vode Bosne i Hercegovine Bosnalijek donirao novu opremu Plivačkom klubu Spid Bosnalijek zlatni sponzor 5. Konferencije Udruženja opšte/porodične medi ...

februar 16. 2019 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%