VELIKA PORODICA ZA VELIKA POSTIGNUĆA
Razvijamo savremene proizvode za prevenciju, dijagnostiku i terapiju, u cilju očuvanja zdravlja i unapređenja kvaliteta života.

Press centar
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Zahvaljujući Bosnalijekovoj platofrmi e-ordinacija anonimno i besplatno možete dobiti mišljenje i savjet ljekara
U vremenu pandemije COVID-19, kada je pristup ljekarima i zdravstvenoj zaštiti značajno otežan, postoji jednostavno i brzo rješenje – Bosnalijek je osigurao besplatno online zdravstveno savjetovalište, dostupno na adresi http://e-ordinacija.ba/.
VIŠE
PRESS CENTAR/VIJESTI
Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije
S ciljem njegovanja i razvoja poslovnih i prijateljskih odnosa sa stručnjacima iz oblasti neurologije i epilepsije te našeg nastojanja da putem stručnih medicinskih aktivnosti pružimo podršku razvoju i unapređenju zdravstva, želimo najaviti “Međunarodni simpozij epilepsije”, koji će se održati u Sarajevu 23. i 24. septembra 2022. godine.
Detaljne informacije
PRESS CENTAR / VIJESTI
Bosnalijek uručio prigodne poklone prvačićima, roditelji dobili slobodan dan
Najveći domaći proizvođač lijekova Bosnalijek nastavlja sa pružanjem podrške svojim zaposlenicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole. Tako su svim prvačićima uručeni prigodni pokloni, dok su njihovi roditelji dobili plaćeno odsustvo kako bi imali mogućnost sa djecom otići do škole na ovaj, za svako dijete i roditelje, poseban dan.
Detaljne informacije
Korisni resursi

septembar 26. 2022 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%