INVESTITORI / AKTUELNE INFORMACIJE
Aktuelne finansijske informacije vezane uz naše poslovanje i događaje koji na njega utiču.

Finansijske vijesti

FINANSIJSKE VIJESTI / IZVJEŠTAJ
Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta
U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira, objavljujemo:
VIŠE
SKUPŠTINA DIONIČARA / ODLUKE
Skupština dioničara Društva - odluke
Odluke donesene na ponovno sazvanoj Skupštini dioničara Bosnalijeka d.d. održanoj 03.06.2017. godine:
Pročitaj više
SKUPŠTINA DIONIČARA/OBAVJEŠTENJE
Odluka o rasporedu dobiti i isplata dividende za 2016
Poštovani dioničari, obavještavamo Vas da je ponovno sazvana redovna godišnja Supština dioničara Bosnalijeka d.d., održana 03.06.2017. godine, donijela Odluku o rasporedu dobiti i isplati dividende ostvarene po godišnjem izvještaju o poslovanju Društva za 2016. godinu, prema kojoj je predviđeno da se dioničarima Društva, koji su na dan donošenja Odluke bili registrovani u svojstvu dioničara kod Registra vrijednosnih papira u Federaciji BiH, isplati dividenda u iznosu od 0,50 KM po jednoj dionici.
Pročitaj više
Ranije objavljeno
Izvještaj odbora za glasanje Izabran novi Nadzorni odbor Bosnalijeka Obavještenje - Prijedlozi kandidata za članove Nadzornog odbora Bosnalij ... Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Obavještenje o ponovnom sazivanju redovne godišnje Skupštine društva Bos ... Redovna godišnja Skupština društva Bosnalijek - OBAVJEŠTENJA Dokapitalizacija je omogućila nova ulaganja i razvoj Bosnalijeka Bosnalijek ostvario rast prihoda i dobiti u 2016. godini Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Obavijest o petoj (V) emisiji dionica zatvorenom ponudom poznatom kupcu ... Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Bosnalijek ostvario rekordnu dobit u poslovanju Izvještaj odbora za glasanje - 23. juni 2014. Bosnalijek ostvario dva miliona KM neto dobiti

juni 27. 2017 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%