PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Vijesti

FINANSIJSKE VIJESTI / IZVJEŠTAJ
Dokapitalizacija je omogućila nova ulaganja i razvoj Bosnalijeka
Nakon prodaje državnog vlasničkog udjela i uspješno izvršene dokapitalizacije kompanije, dodatno je ojačana pozicija Bosnalijeka i stvoreni preduvjeti za dalji razvoj i ulaganja.
VIŠE
PRESS CENTAR / MOSKVA
Bosnalijek osvojio prestižnu nagradu: Lysobact na prvom mjestu lijekova za bolno grlo s najvećom pr ...
Lysobact, proizvod sa dugogodišnjom tradicijom, osvojio je prvo mjesto u kategoriji lijekova za bolno grlo s najvećom prodajom u Rusiji, a Bosnalijeku je dodijeljena prestižna nagrada “Consumer Health Choice Awards 2017”, 19. septembra u Moskvi.
Pročitaj više
FINANSIJSKE VIJESTI / IZVJEŠTAJ
Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta
U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira, objavljujemo: Upis članova Nadzornog odbora Bosnalijeka d.d. u Registar emitenata kod KVP.
Pročitaj više
Ranije objavljeno
 
Zajedno za čiste vode Bosne i Hercegovine Bosnalijek donirao novu opremu Plivačkom klubu Spid Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Skupština dioničara Društva - odluke Odluka o rasporedu dobiti i isplata dividende za 2016 Izvještaj odbora za glasanje Izabran novi Nadzorni odbor Bosnalijeka Obavještenje - Prijedlozi kandidata za članove Nadzornog odbora Bosnalij ... Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Bosnalijek zlatni sponzor 5. Konferencije Udruženja opšte/porodične medi ... Obavještenje o ponovnom sazivanju redovne godišnje Skupštine društva Bos ... Bosnalijek organizirao tradicionalno druženje za svoje penzionere Redovna godišnja Skupština društva Bosnalijek - OBAVJEŠTENJA Izuzetni prodajni rezultati na ruskom tržištu SFK 2000 Sarajevo ubjedljivo najbolje u BiH Bosnalijek ugostio studente sa američkog Yale Univerziteta Bosnalijek ostvario rast prihoda i dobiti u 2016. godini Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Obavijest o petoj (V) emisiji dionica zatvorenom ponudom poznatom kupcu ... Lysobact proslavio 40. rođendan

oktobar 17. 2017 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%