PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Vijesti

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Zahvaljujući Bosnalijekovoj platofrmi e-ordinacija anonimno i besplatno možete dobiti mišljenje i savjet ljekara
U vremenu pandemije COVID-19, kada je pristup ljekarima i zdravstvenoj zaštiti značajno otežan, postoji jednostavno i brzo rješenje – Bosnalijek je osigurao besplatno online zdravstveno savjetovalište, dostupno na adresi http://e-ordinacija.ba/.
VIŠE
PRESS CENTAR/VIJESTI
Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije
S ciljem njegovanja i razvoja poslovnih i prijateljskih odnosa sa stručnjacima iz oblasti neurologije i epilepsije te našeg nastojanja da putem stručnih medicinskih aktivnosti pružimo podršku razvoju i unapređenju zdravstva, želimo najaviti “Međunarodni simpozij epilepsije”, koji će se održati u Sarajevu 23. i 24. septembra 2022. godine.
Pročitaj više
PRESS CENTAR / VIJESTI
Bosnalijek uručio prigodne poklone prvačićima, roditelji dobili slobodan dan
Najveći domaći proizvođač lijekova Bosnalijek nastavlja sa pružanjem podrške svojim zaposlenicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole. Tako su svim prvačićima uručeni prigodni pokloni, dok su njihovi roditelji dobili plaćeno odsustvo kako bi imali mogućnost sa djecom otići do škole na ovaj, za svako dijete i roditelje, poseban dan.
Pročitaj više
Ranije objavljeno
 
Rekordni polugodišnji rezultati poslovanja Bosnalijeka u 2022. godini Obavještenje o sazivanju redovne godišnje Skupštine Društva Bosnalijek d ... Bosnalijek - lider poslovne zajednice Bosne i Hercegovine Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Obavještenje o sazivanju ponovne redovne godišnje Skupštine Društva Bosn ... Bosnalijekova putna apoteka, efikasna rješenja za siguran i ugodan odmor ... Stotine studenata i učenika iz BiH posjetilo Bosnalijek Održano prvo takmičenje u prikazima slučaja u onkologiji Bosnalijek dvije decenije najbolji prijatelj porodice SOS mame Fikrete Organizirano druženje penzionera u okviru kampanje „Dani Bosnalijeka“ ... Počinje korporativna kampanja „Dani Bosnalijeka“ OBAVJEŠTENJE O SAZIVANJU REDOVNE GODIŠNJE SKUPŠTINE DRUŠTVA BOSNALIJEK ... Neaktivnim oblicima u sastavu B12 – važne medicinske činjenice o aktivn ... Održana trodnevna „Škola EKG-a i srčanih aritmija“ Bosnalijek i Klinika za neurologiju UKC Tuzla 10 godina tradicionalno po ... Radnici Bosnalijeka organizovali akciju darivanja krvi Obavještenje o sazivanju ponovne vanredne Skupštine društva Bosnalijek d ... Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta ... Bosnalijek sufinansira putne troškove šest stipendista koji će studirati ... Bosnalijek najpoželjniji poslodavac Bosne i Hercegovine u oblasti farmac ...

septembar 26. 2022 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%