PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Radnici Bosnalijeka organizovali akciju darivanja krvi

Radnici Bosnalijeka odazvali su se i ove godine u velikom broju, akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Zavodu za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine.


Radnici Bosnalijeka organizovali akciju darivanja krvi

Darivanjem dragocjene tečnosti, radnici Bosnalijeka su još jednom pokazali kako se sa malo izdvojenog vremena može učiniti mnogo za one kojima je to najpotrebnije.

Kao najveći domaći proizvođač lijekova, Bosnalijek i njegovi radnici su itekako svjesni značaja osiguravanja dovoljnih količina krvi za potrebe medicinskih ustanova, jer krv je lijek koji samo ljudski organizam može proizvesti.

Radnici Bosnalijeka, zajedno sa predstavnicima Zavoda za transfuzijsku medicinu, iskoristili su ovu priliku da pozovu sva druga privredna društva i pojedince koji su to u mogućnosti, da daruju krv i pomognu u spašavanju života.

Važno je znati da svaka žena i muškarac starosti iznad 18 godina može darivati krv i to više puta godišnje.mart 4. 2022
Ranije objavljeno
Bosnalijek - lider poslovne zajednice Bosne i Hercegovine Bosnalijekova putna apoteka, efikasna rješenja za siguran i ugodan odmor ... Stotine studenata i učenika iz BiH posjetilo Bosnalijek Održano prvo takmičenje u prikazima slučaja u onkologiji Bosnalijek dvije decenije najbolji prijatelj porodice SOS mame Fikrete Organizirano druženje penzionera u okviru kampanje „Dani Bosnalijeka“ ... Počinje korporativna kampanja „Dani Bosnalijeka“ Neaktivnim oblicima u sastavu B12 – važne medicinske činjenice o aktivn ... Održana trodnevna „Škola EKG-a i srčanih aritmija“ Bosnalijek i Klinika za neurologiju UKC Tuzla 10 godina tradicionalno po ...

august 08. 2022 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%