PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata

Bosnalijek, najveći farmaceutski proizvođač u Bosni i Hercegovini, podržao je sponzorstvom Simpozij otorinolaringologije (ORL) i hirurgije glave i vrata na temu „Rinosinusologija" u organizaciji ASA Bolnice i ASA Instituta, 10. februara 2024. godine.


Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata

Rinosinusologija istražuje i rješava kompleksne izazove povezane s nosom i sinusima, pružajući dublje razumijevanje i sveobuhvatne pristupe dijagnostici, liječenju i prevenciji različitih oboljenja gornjeg respiratornog sistema, čime direktno utiče na poboljšanje kvaliteta života pacijenata.

Ispred Bosnalijeka, predavanje na temu "Portfolij Bosnalijeka u praksi otorinolaringologa" održao je Rijad Hasanbegović, produkt menadžer linije bezreceptni lijekovi.

Simpozij je okupio stručnjake iz oblasti ORL i hirurgije glave i vrata, koji su diskutovali o unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga i implementaciji najnovijih svjetskih standarda u ovoj oblasti.

Cilj Simpozija je bio okupljanje otorinolaringologa iz cijele BiH kako bi raspravili o novim saznanjima i iskustvima koja su im dostupna, s ciljem pravilne prezentacije rezultata od kojih će najveću korist imati pacijenti.

februar 13. 2024
Ranije objavljeno
XVIII škola EKG – a i srčanih aritmija Bosnalijek nagradio sportske klubove za uspješne rezultate Bosnalijek nastavlja rast prihoda i modernizaciju proizvodnih kapacitet ... 8. Okrugli sto neuropsihijatara okupio stručnjake iz cijele BiH Bosnalijek donirao dva EKG aparata Domu zdravlja Bosanska Krupa Bosnalijek zlatni sponzor aritmološkog kongresa BHeart Rhythm 2024 Bosnalijek i ove godine pružio podršku obilježavanju Ljubičastog dana ... Bosnalijek ostvario povećanje prodaje na svim tržištima, postignut sjaja ... Bosnalijek i ove godine najpoželjniji poslodavac u oblasti farmacije Bosnalijek podržao Emergency Medicine Weekend Sarajevo 2024

maj 29. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%